ZH és ellenőrző mérés tudnivalók

Ezen az oldalon a ZH-val és ellenőrző méréssel kapcsolatos aktuális tudnivalók találhatóak, amint aktuálissá válnak.

A hivatalos ZH információk megtekinthetőek a kari honlapon. Kérem, hogy mindenki ellenőrizze az időpontokat ott is.

 

Zárthelyi, Pót Zárthelyi és Pót-Pót Zárthelyi

A ZH és PZH a hivatalos kari ütemezés szerint. Pontos beosztás később, a TEAMS csoporton belül kerül ismertetésre.

A PPZH igény esetén kerül megtartásra, pontos helyszín és időpont a PZH-t követően kerül megállapításra. 

Ellenőrző mérés

Az ellenőrző mérésen a normál mérési feladatok vagy azok alapján elvégezhető feladatok várhatóak. Minden hallgató önállóan dolgozik (nem párosával, mint a normál mérések alatt). A hallgatókat véletlenszerűen rendeljük hozzá az egyes mérésekhez, ahol a mérésvezető adja ki az ellenőrző mérésen megoldandó feladatot. Jegyzőkönyvváz és web nem használható az ellenőrző mérések ideje alatt. A lap alján csatolva található néhány gyakorló feladat az FPGA-s mérésekhez.

Az ellenőrző mérésre 45 perc áll rendelkezésre. Ennyi idő alatt kell egy mérési feladatot végrehajtani. Az ellenőrző mérés kezdetekor mindenki kap egy véletlenül kisorsolt asztalszámot (10...49), ahol helyet kell foglalnia, és az ott jelenlévő mérésvezető pedig az adott mérőhelyhez tartozó mérés egyik részfeladatát kiosztja a hallgató számára.

Az ellenőrző mérésre mindenkinek a saját normál mérési időpontjában belül kerül sor az utolsó oktatási héten, de nem a teljes sávban. A pontos ütemezés a TEAMS csoportban kerül meghirdetésre.

Pót ellenőrző mérés

Az ellenőrző mérés egyszer pótolható a hiányzás indokától függetlenül.  A pót ellenőrző mérés időpontja a TEAMS csoportban kerül meghirdetésre.

A pót ellenőrző mérés lebonyolítása hasonló az ellenőrző méréshez. Véletlenszerűen kisorsolt mérés egyik részfeladatát kell egy hallgatónak megoldania. A rendelkezésre álló időkeret 45 perc (a mérés elkezdése, mérés elvégzése, mérés eredményének megtárgyalása a mérésvezetővel és mérőhely rendjének helyreállítása). Mindenki érkezzen időben, késés esetén a mérésvezető mérlegeli, hogy a hallgató elkezdheti-e a mérést.

Kérdés esetén a tárgyfelelőssel kell egyeztetni.

 

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató