Hatvan - kihelyezett képzés

FONTOS!!!! -> A tárgyhoz tartozó minden adminisztratív információ (pl. ütemezés) és félévközi hirdetmény kizárólag a dedikált Microsoft TEAMS csoportban lesz közzétéve. A csoport általában az első oktatási hetet megelőző szombaton szokott létrejönni.

A mérésekhez a jegyzetek a bal oldali "Jegyzetek" menüpont alatt érhetők el. A mérésekhez tartozik egy elméleti útmutató, illetve egy jegyzőkönyv váz, ami alapján a méréseket elvégezzük. Mivel a műszerpark a BME és TGA laborokban némileg különbözik, így a mérési feladatok módosulhatnak az eszközöknek megfelelően. 

A mérési útmutatókhoz történő hozzáféréshez címtáras belépés szükséges! 

A Budapesten végzett mérések esetén cím és térkép: 1117, Budapest, Magyar tudósok krt 2., BME-Q épület (QBP 107-110 termek, villamosmérnöki alaplabor)

Kérem, hogy érkezzetek időben.  

A laborok kissé eldugott helyen vannak. A portán is meg lehet kérdezni, de a következő módon lehet eljutni a laborokhoz: a Magyar tudósok krt-ról belépve a  Q épületbe a portánál rögtön jobbra kell fordulni, majd az aula elhagyását követően a lifttel szemben található ajtón egy szintet lefelé kell menni. A lépcsőházból kilépve balra kell fordulni, és az ott található ajtón a laborok ajtajaihoz vezető folyosóra érünk. A laborok zárva vannak, az oktató kollega engedi be a hallgatókat. 

A laborok esetén a szüneteket dinamikusan kezeljük a mérési feladatokhoz igazítva. 

 

 

 

 

 

 

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató