Jegyzetek

Ez a honlap elavult. Kérlek, keresd fel a vimiac12 tantárgykódú honlapot! 

Az itt (lásd a kapcsolódó tárgylapok) elérhető jegyzetekhez kapcsolódó jogi háttér:
A BME VIK segédleteit a tárgy hallgatói a tantárgyhoz kapcsolódó tanulmányaikhoz szabadon letölthetik az alábbi feltételekkel:

  • az töltheti le, aki hivatalosan felvette a "Laboratórium 1" (VIMIA304) című tárgyat tanulmányaiba,
  • a segédlet elektronikusan nem terjeszthető,
  • a segédlet kinyomtatható egyszer, és a nyomtatás idejére átmenetileg lokálisan tárolható elektronikusan, de a nyomtatást követően (maximum 1 héten belül) az elektronikus változatot törölni kell.
  • a kinyomtatott dokumentum tovább nem másolható.

Kérünk mindenkit, hogy a mérésekhez tartozó segédanyagokat és házi feladatokat időben töltse le Az informatikai rendszer esetleges meghibásodása esetén nem tudjuk garantálni, hogy hétvégén ki tudjuk javítani a problémát (gyakorlatban: próbáljuk elkerülni, hogy valaki vasárnap este 9-kor ír, hogy a hétfő reggeli házi feladatát és a jegyzeteket nem tudja letölteni - ez egyébként sem elegendő idő megfelelő felkészülésre).

A bejelentjezéshez a BME címtárat kell használni. (Lásd fent "Bejelentkezés", majd BME Címtár bejelentkezés)

A mérési útmutatón kívűl mindenki olvassa el a mérési feladatokat, és ismételje át az azokhoz szükséges elméleti tudnivalókat, amik nincsenek benne az útmutatóban, de valaki úgy érzi, hogy a feladat megoldásához szükséges! A mérések elején a felkészülést beugró kérdésekkel ellenőrizzük. Ehhez iránymutatást adnak az útmutatóban található kérédsek, de ezektől eltérő, a méréshez és a mérési faladatokhoz kapcsolódó kérédések is előfordulhatnak, így az útmutatót, a kérdéseket és a mérési feladatokat ajánlott értő módon és nem gépies memorizálással áttanulmányozni. 


Elektronikusan elérhető ajánlott olvasmányok:

Jelek és rendszerek méréstechnikája III


A tárgylap megnyitásához az alábbi menüből "lenyitás" után kattintson a mérés megjelenő (nagybetűs) címére!

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató