Házi feladat és Ellenőrző mérés változások

Tantárgy(ak): 
Laboratórium 2
Kedves Hallgatók!
 
A többletterhelés csökkentése érdekében a házi feladat a továbbiakban nem kötelező. A házi feladat a továbbiakban +1 jegyért megoldható, amennyiben a jegyzőkönyv értékelése minimum elégséges (2-es) szintet elért. A házi feladat viszont legyen egyértelműen saját munka, igényesen elkészített, helyes megoldás, egyébként nem értékelhető! Kérem, hogy a HF megoldásához még ötletszerzésre se használjatok külső forrást, mert egyébként nincsen értelme. 5-ös jegyzőkönyv esetén a megfelelő minőségben megoldott házi feladat IMSc pontot ér. 
 
Az ellenőrző mérést nem tartjuk meg. Mivel előre láthatóan a laborban egyébként sem lehetne a méréseket megtartani, így a bizonytalanság elkerülése érdekében az ellenőrző mérés törlését rögzítjük. A ZH a továbbiakban is megmarad.  
 
Megjegyzés: A 11-es mérés esetén a házi feladat a mérési feladatok szerves részét képzi, nem pedig egy plusz feladat. Ez a feladatok alapján egyértelmű. A házi feladat alapján fogjátok tudni megoldani valós mérési eredményekre az illesztési feladatokat, így a 11-es mérés esetén továbbra is meg kell oldani a házi feladatot. 
 
 
A házi feladattal és ellenőrző méréssel kapcsolatos irányelveket felvezettem az általános szabályokba (kérem, hogy ezeket újra ellenőrizzétek):
 
 
Üdvözlettel: Orosz György
 
© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató