Ütemezés, osztályzatok, pótlások

 

 A csatolt fájlok között (lap alján) megtalálható a félév ütemezése.
 

Mindkét oldal értelmezéséhez a kurzus és csoportkódotokra van szükség:
Ezek közvetlenül megadják, az osztályzólap mely sora vonatkozik rátok (név az osztályzólapon nem szerepel)
Az ütemezésnél pedig pl.: H11 31 annyit tesz, hogy:
H11 kurzus 3. csoportjának 1. tagja
H11 31 -> A Htc oszlopban megadott dátumokon jön
H11 31 -> H1 időpontban (hétfő 10.15)
H11 31-> A dt1 g0...4 oszlopban adott mérésre jön

 


Pótlások, cserék

A tárgyból összesen 2 mérés pótólható (az indoktól függetlenül), és minden mérés csak egyszer. Ez alól kivételt csak különösen méltányolható esetben teszünk.

A pótlások az 1., 2. és 3. mérésekből félév közben, a 4...11. mérésekből félév végén kerülnek lebonyolításra. A pótlások időpontjait a félév beosztása tartalmazza. A pótlások megfelelő szervezése érdekében mindenki ellenőrizze, hogy számára az elégtelen osztályzat, vagy hiányzás esetén 0 osztályzat be legyen írva a fenti összesítő táblázatba. Akinél nem szerepel semmilyen bejegyzés, de pótolnia kell, az értesítse a tárgyfelelőst mihamarabb, mert az üresen hagyott eredmény esetén elképzelhető, hogy a hallgató nem lesz beosztva pótlási időpontra! Akkor érdemes írni, ha a társainak az osztályzata megjelent, de a konkrét hallgató esetén még nem látható osztályzat.

A pótmérés teljesen független a normál méréstől, azaz minden esetben kell beugrót írni, házi feladatot leadni.
(Aki korábban adott le házit, annak ugyanazt kell újra leadni.)

Tömeges igény (pl. sok pótló) esetén egy-egy mérésből külön is tartunk pótlást, amire a honlapon keresztül lehet majd jelentkezni. Erre hirdetményben hívom fel a figyelmet. Természetesen (különleges esetektől eltekintve) ez is pótlásnak számít, célja a félév végének tehermentesítése.

 


Félévközi pótlások

Hallgatói kérésre az üres vagy félév közben üressé vált helyekre lehet jelentkezni pótmérés céljából. Aki szeretne a lehetőséggel élni, az figyelmesen olvassa el a feltételeket! A jelentkezés módja erre a linkre kattintva érhető el.  A táblázat értelmezéséhez a lap alján csatolt fájként megtalálható ütemezés nyújt segítséget. 

 


Félév végi pótlások

A félév végi hivatalos pótlási időpont:

  • 2021. május 4/6. (kedd/csütörtök) 

A pótlással kapcsolatos fontos teendő, hogy az utolsó mérés után kapott emailes összefoglalóban mindenki ellenőrizze, hogy minden osztályzata szerepel-e, és még abban az esetben sem üres, ha az adott mérésen nem vett részt. 

Kérem, hogy mindenki, akinek pótolnia kell, az töltse ki az alábbi kérdőívet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDS4fhGhx-u5wYL4bQot0-5WK9XacJqXSUzsNr92m8mDIFBg/viewform

 

A pótlások beosztása elérhető a weblap alján található listában a csatolt fájlok között.

A pótmérést végző hallgatók Neptun kódja, illetve kurzus+csoport kódja megtalálható azon időpont alatt, amelyhez beosztásra került. A szürkével szedett időpontokban nincsen pótlás.

Kérem, hogy a beosztást minenki nézze meg alaposan! (bosszantó dolog azért bukni egy évet, mert valaki rossz időpontban megy be mérésre...) Esetleges kérdések esetén kérem, hogy írjatok a félreértések elkerülése érdekében. Kérem, hogy mindenki érkezzen inkább kicsit korábban, minthogy elkéssen! Több pótlási alkalom már nem lesz. Mindenki készüljön úgy, mint egy normál mérésre: erősen ajánlott elkészíteni a házi feladatot (a házi feladat nem változik, de érdemes átnézni, illetve a hibákat korrigálni), készüljön a beugróra és a mérésre. Attól függetlenül, hogy ki miért nem teljesített egy mérést, újra végig kell csinálni a teljes mérést (pl. valakinek elégtelen a jegyzőkönyve, akkor is kell új beugrót írni).

 


 

 

© 2010-2021 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató