Tárgyfelvétel irányelvek, FONTOS

Tantárgy(ak): 
Laboratórium 2
Kedves Hallgatók!
 
Három fontos témáról szól az üzenet, mindenki olvassa mindet végig, mert mindenki érintett (még, ha látszólag nem is):
 * tárgyjelentkezés zárásának időpontja
 * szabályozástechnikát teljesített/nem teljesített hallgatók
 * kurzusajánlás specializációkhoz 
 
 
A tantárgyjelentkezés lezárul a regisztrációs hét péntekén (febr. 2), 8:00-kor. Ennek oka, hogy az oktatás már a szorgalmi időszak első napján megkezdődik, és elő kell készíteni a beosztásokat.
 
Mivel a Laboratórium 2 és a Szabályozástechnika párhuzamosan is felvehető, viszont két mérés is tartalmaz szabályozástechnikához köthető tudást, így azzal szeretnénk segíteni a fenti tantárgyakat párhuzamosan felvevő hallgatókat, hogy kijelöljük azon kurzusokat, amelyekben a szabályozástechnikáhozkötődő mérések a félév végén kerülnek sorra, így már remélhetőleg megfelelő tudás birtokában vághat neki mindeni a mérésnek. Azon hallgatók számára, akik a szabályozástechnikát is ebben a félévben veszik fel, a 4-essel végződő kurzusokat ajánljuk, tehát:
  * H24
  * K14
  * C14
 
Amennyiben ezen kurzusok betelnek, a 3-assal végződő kurzusokat ajánljuk.
 
Kérjük, hogy azon hallgatók, akik már hallgatták a Szabályozástechnika tantárgyat, azok elsődlegesen NE ezekbe a kurzusokba jelentkezzenek. Ennek ösztönzésére a fenti kurzusok várólistásan indulnak el, és ha lesz olyan jelentkező, aki nem fér be, pedig jogosult lenne rá, viszont a kurzuson van olyan hallgató, aki már hallgatta a szabályozástechnikát és még lenne másik szabad hely az adott időpontban, akkor megfontoljuk az adott hallgató levételét az adott kurzusról.
 
Szándékunk szerint ez a szabály csak az előzetes tantárgyfelvétel ideje alatt él, ezért kérném azon hallgatókat, akik most tervezik a Laboratórium 2 és Szabályozástechnika együttes felvételét, hogy saját érdekükben mihamarabb jelentkezzenek fel a tantárgyra.
 
 
Az optimális órarend kialakítása érdekében az alábbi kurzusfelvétel ajánlott az egyes specializációkra járó hallgatók számára:
 
Hétfő 12-16: Villamos energetika spec. + Beágyazott és ir. rendsz. spec. (kivéve beágy. ágazat)
Kedd, 14-18: Beágyazott  ágazat. + Mikroelektronika + egyéb
Csüt., 14-18 Infokom spec. + egyéb
 
Amely specializációk nem kerültek felsorolásra, ott a maradék helyekre lehet jelentkezni. 
 
 
Üdvözlettel: Orosz György
 
© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató