Laborkurzus választása és időbeosztás

Tantárgy(ak): 
Operációs rendszerek

A tantárgyhoz tartozó laborokra a Neptunban található laborkurzussal jelentkezhet. Mindegyik ugyanakkora terhelést takar (hat darab kétórás laborfoglalkozást), az órarendi időpontjaikban van különbség. Válassza az órarendjének legmegfelelőbb laborkurzust!

Frissítés: csak vizsgázni kívánó hallgatóknak a Neptun korlátozásai miatt ki kellett írnunk egy "dummy" "L06 csak vizsgázóknak" laborkurzust. Ezt ne vegye fel, ha nincs aláírása, mivel az ide jelentkezetteket nem fogjuk beosztani laborokba!

A 2015/16-os tavaszi félévben a Neptunban három laborkurzust hirdettünk meg: hétfő délután, szerda délben és pénteken délután.

A jelentkezések lezárulta után a kurzusok hallgatói számára részletes időbeosztást készítünk (mikor melyik labort végzik). A hallgatókat arra az időszakra osztjuk be, amelyik a kurzushoz tartozó órarendi időpont. A hétfői kurzus résztvevői a félév során három hétfői napon 2 db kétórás mérést végezhetnek el egymás után. A péntekiek hasonlóképpen három pénteki napra kapnak ilyen dupla időpontokat. A szerdaiak hat szerdai napon végeznek el egy-egy kétórás mérést.

A laboridőpontok a félév során szabadon módosíthatók (lemondhatók, új időpontok választhatók). Bármelyik kétórás laborfoglalkozás lemondható, helyette új időpont vehető fel bármelyik napon (amikor van labor és üres hely), függetlenül attól, ki melyik kurzusra jár. A lényeg az, hogy a félév végére legyen legalább négy sikeresen teljesített labor.

A félév elején közzéteszünk egy naptárat, amelyben látható lesz, mikor milyen laborfoglalkozást tartunk. A félév során ebben látható majd az is, hogy adott időpontban van-e szabad hely. Ennek segítségével lehet majd módosítani a Neptunos jelentkezések alapján általunk generált laborbeosztáson is.

További részletek a laborok leírásánál.

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató