Zárthelyi

Pótzh javítás megtekintése: november 25. hétfő 16:15-től az IE412 teremben. (17:00-ig tart a megtekintés, vagy amikor elfogynak az érdeklődők - ez lehet 17:00 előtt is.)

A hf-portálon megjelenő pótzh pontszámba nincsenek beleszámítva a zh-ig szerzett kvízpontszámok, azokat még hozzá lehet adni, akinél ez számít az elégséges szint eléréséhez. (Persze kedvére bárki hozzáadhatja, de a többieknél csak az évvégi vizsga vagy megajánlott jegybe számít.) Ennek megfelelően megszüntettük a 12 pontos szint figyelését (rövid ideig működött a zh után), mert félreértésekre adott okot.

 

Alk. MI pótzh: jöjjenek november 22-én 8:00-ra az IE007 terembe!

A ZH-hoz szükséges:

  • A4-es üres papír (piszkozathoz),

  • fényképes igazolvány,

  • kalkulátor

Jó tanulást és sikeres zh-írást!
Az eredményeket a MIT hf-portálra fogjuk feltölteni.

 

Tudnivalók a pótzh-ról (november 22. péntek 8:00-10:00).

1. Pótzh-t bárki írhat, javító jelleggel is. Viszont kérjük, hogy jelentkezzenek november 20. szerda 16:00-ig a hf-portálon (ahol a zh-eredményeket, laboreredményeket stb. is látják)! Mindenki jelentkezzen, akinek nem sikerült a zh-ja, az is, aki javítani akar, az is!
Ha  valaki jelentkezik, akkor utána - ugyanezen időpontig - le is tud jelentkezni, ha közben rájött, hogy mégse jön pótzh-ra.

2. A megajánlott jegyhez szükséges pont elérhető a pótzh-n is.

3. Amikor elkezdjük kiosztani a pótzh feladatlapokat, abban a pillanatban a résztvevők előző zh pontszáma (ha részt vettek a zh-n) törlődik (nullára áll). Szélsőséges esetben az is előfordulhat, hogy valaki eljön, hogy megajánlott jegyhez szükséges zh pontokat szerezzen, és elveszti az előzőleg meglévő aláíráspontszámot. Természetesen a kvízpontszámok nem törlődnek.

4. A pótzh anyaga megegyezik a zh anyagával, a zh óta vett anyagokat nem kérdezzük a pótzh-n.

5. Viszont a zh-ban  (a pótzh-ban) figyelembe vett  kvízpontszámok sem változnak az eredeti zh időpontbelihez képest. Tehát ha valaki az első 6 előadáson 13 jó választ adott, akkor a zh-n is 3 pluszpontja volt, a pótzh-n is ennyi pluszpontja lesz, hiába adott azóta még 5 jó kvízválaszt. Az új kvízpontokat (1+5)/4=>1 majd a vizsgánál vesszük figyelembe.

 

 

 

 

 

A félévi aláírás egyik feltétele: a ZH minimum 40%-os megírása.

A ZH-nak csak egy pótlási alkalma van (pót-pót ZH-t nem tartunk).

 

ZH

2019. október 29. (kedd) 18-20

 

A ZH-hoz szükséges:

  • A4-es üres papír (piszkozathoz),
  • fényképes igazolvány,
  • kalkulátor

Jó tanulást és sikeres zh-írást!
Az eredményeket a MIT hf-portálra fogjuk feltölteni.

 

Gyakorlásra szolgáló feladatok

 

© 2010-2020 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató