Kedvezmények

Azok számára, akik korábban sikeresen elvégezték a VIMIAB00 kódú Operációs rendszerek tantárgy Windows és Linux laborjait, az alábbi kedvezményeket adjuk.

Esetek:

a) A hallgató nem veszi igénybe a kedvezményt, a szokásos módon leméri a Windows és Linux méréseket. Az itt szerzett beugró jegyei lesznek érvényesek, a mérések végén be kell adni a mérésvezető által elfogadott jegyzőkönyveket.

b) A hallgató  igénybe veszi a kedvezményt, nem jön el a Windows és/vagy Linux mérésre, a beugró jegyeit átvesszük az Opre tárgyból (megfelelt 4, kiválóan megfelelt 5). Ez akkor javasolt, ha a hallgató biztos a tudásában, és a mérőtársa is hasonló cipőben jár, de legalábbis nem gond számára, ha egyedül kell  mérnie.

c) A hallgató  igénybe veszi a kedvezményt, de gyakorlásképpen eljön az ütemezés szerinti Windows és/vagy Linux mérésre: ekkor nem kell beugrót írnia, a jegy az Opréból kerül átkonvertálásra (megfelelt 4, kiválóan megfelelt 5). A mérés végén nem kell jegyzőkönyvet beadnia.

FIGYELEM! Ellenőrző mérés: minden hallgató számára kötelező. Akik igénybe vették a kedvezményeket, azok is ugyanolyan Windows és Linux gyakorlati feladatokat kapnak, mintha rendesen elvégezték volna a "Mérés laboratórium 4" Windows és Linux méréseit. Senki nem hivatkozhat arra, hogy esetleg Opréból nem voltak ilyen feladatok.

Az alábbi hallgatóknak tudunk kedvezményt felajánlani:

Neptun-kód ML4 Windows ML4 Linux
AW7W5M    
BS9OZF    
DPISAP    
ESSWF7 4 4
G9IUGM    
H63RHM 5 5
IQZ0UY    
ISCSL3 4  ---
J675NJ --- 4
JDUM12 4 4
JHI3GC 4  ---
KMWWBI    
LGRPYH 5 5
M8GXSS    
MQMXEL 5 5
OLIX9B    
PV1317 4 4
QJFBVF    
QTB3OL    
RQXMIR  --- 5
TYR8U3    
VOZ3TO    
WOKRZK 5 5
WY9Z2V    
Z5MCSP 4 4
ZJ6SUW 4 4

 

© 2010-2018 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató