Követelmények

A 2010 június 15.-i kijavított vizsgadolgozatokat június 16-án szerdán 13 és 14 óra közt lehet megtekinteni.

Követelmények

A vizsgán összesen 60 (30+30) pontot lehet kapni. Az elégséges szint összesen 24 pont (40%), de a féléves anyag mindkét feléből el kell érni legalább 8-8 pontot!

Vizsgaeredmények

Félévközi eredmények

A pótlási időszakban lesz egy utolsó lehetőség a sikertelen zárthelyi (és pótzárthelyi) pótlására május 21.-én, pénteken 9:15-től az IE213-as teremben!
A pót-pót zh anyaga megegyezik az eredeti (március 30.-i) zh anyagával.

A házi feladat pótlásának (illetve elégséges szintűre javításának) végső határideje 2010. május 20. csütörtök déli 12:00! (Ezen időpontig meg kell érkezzen emailen a megoldás.)

 

HIRDETÉS!
Nyáron lehetőség van diákmunka keretében egy, a Tanszék által elnyert projektben való részvételre. A projekt - leegyszerűsítve - mesterséges intelligencia web-es tananyagfejlesztésével foglalkozik, a tananyagot a lehető legszélesebben értve (valójában túlmutatva a tananyag jellegen, egy MI elektronikus portál irányába). A fejlesztés alapja a tanszéki dolgozók által írt Neurális hálózatok könyv, illetve a szintén a tanszékiek által fordított Russel-Norvig Mesterséges intelligencia könyv. A célkitűzések a mellékelt néhány fólián olvashatók.
Azok jelenkezzenek, akinek van affinitása érdekes MI témák után böngészni a web-en, anyagokat kompilálni, illetve az MI tantárgy anyagához illusztrációkat készíteni.
Akit érdekel a dolog - miután lezárta a vizsgaidőszakot - jelentkezzen Dobrowiecki tanár úrnál a tade@mit.bme.hu email-címre!

 

A zárthelyi március 30.-án, kedden a szokásos időpontban (12:15-től), de a V2 716 teremben lesz !!!)

A kijavított zárthelyik megtekinthetők április 19-én 11:00 órától 11:30-ig az I épület E szárnyának 4. emeletén (az IE 437 szobánál). Keressék Dobrowiecki tanár urat!)

 

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató