Hirdetmény a gyakorlatokról

Tantárgy(ak): 
Digitális technika II.

Kedves Kollégák!

 

A gyakorlatok a második oktatási héten kezdődnek a Neptun szerinti beosztásnak megfelelően.

A gyakorlatok anyaga az előző hét csütörtökén felkerül a webre, ennek alapján a gyakorlatok elméleti anyagából készülni kell, ezt az 1. gyakorlattól kezdve röpZH-kon ellenőrizni fogjuk, az eredmény beszámít a félévközi pontszámba!

Akinek érvényes aláírása van a Digit 2-ből, annak a gyakorlatokon nem kell részt vennie, elég ha a vizsgakövetelményeket teljesíti. Ezeknek a hallgatóknak nem kell nagyZh-t írniuk és Házikat készíteniük, ezért nem is lesz félévközi pontszámuk, vizsgajegyüket a vizsgaZh pontszámának arányos felszorzásával állapítjuk meg (l. tantárgyi adatlap).

Az aláírással rendelkező hallgatók dönthetnek úgy is, hogy újra meg kívánják szerezni az aláírást, ekkor a többiekhez hasonlóan be kell járniuk a gyakorlatokra és teljesíteniük kell a félévközi követelményeket (ellentételezés: félévközi pontszámuk beszámít a vizsgajegybe).

Kérem, hogy az aláírással rendelkező hallgatók az első oktatási héten belül döntsék el, hogy melyik utat választják, akik fel kívánják használni korábbi aláírásukat, azok ezt emailben írják meg nekem, és azt is írják meg, hogy mikor szerezték meg az aláírást! Jelentkezésüket vissza fogom igazolni!

 

Selényi Endre

 

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató