Hirdetmény a gyakorlatokról

Tantárgy(ak): 
Digitális technika II.

Kedves Kollégák!

A gyakorlatok a második oktatási héten kezdődnek a NEPTUN szerinti beosztásnak megfelelően. A gyakorlatok anyaga az előző hét csütörtökén felkerül a webre, ennek alapján a gyakorlatok elméleti anyagából készülni kell, ezt az 1. gyakorlattól kezdve röpZH-kon ellenőrizni fogjuk, az eredmény beszámít a félévközi pontszámba!

Akinek érvényes aláírása van a Digit 2-ből, annak a gyakorlatokon nem kell részt vennie, elég, ha a vizsgakövetelményeket teljesíti. Ezeknek a hallgatóknak nem kell nagyZH-t írniuk és házi feladatokat beadniuk, ezért nem is lesz félévközi pontszámuk, vizsgajegyüket a vizsgán elért eredményük pontszámának arányos felszorzásával állapítjuk meg (l. tantárgyi adatlap).

Az aláírással rendelkező hallgatók dönthetnek úgy is, hogy újra meg kívánják szerezni az aláírást, ekkor a többiekhez hasonlóan be kell járniuk a gyakorlatokra és teljesíteniük kell a félévközi követelményeket (ellentételezés: félévközi pontszámuk beszámít a vizsgajegybe).

Kérem, hogy az aláírással rendelkező hallgatók az első oktatási héten belül döntsék el, hogy melyik utat választják, akik fel kívánják használni korábbi aláírásukat, azok ezt emailben írják meg a tárgy előadójának, és azt is írják meg, hogy mikor szerezték meg az aláírást! Jelentkezésüket vissza fogjuk igazolni!

Selényi Endre
Fehér Béla

 

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató