ZH információk

 

Akik sem a két zh-n sem a két pótzh-n nem érték el a 40-40%-ot (8-8 pontot), egy közös, az egész félév anyagát felölelő pót-pótzh-n kísérelhetik meg a megfelelő szint (40%)  elérését, ami az aláíráshoz (vizsgára bocsájthatósághoz) kell. Ugyanazt az egész félévi anyagot felölelő feladatsort írja az is, aki az első zh-n vagy a másodikon vagy mindkettőn elmaradt a 40%-os szinttől. A javítók közül az kap aláírást, aki itt teljesíti a 40%-ot, aki nem teljesíti, az nem.

Ez az első vizsga írásbeli beugrójával azonos időben (december 21. péntek 8:30-tól ) és helyen (a QBF09 teremben) lesz.

Kérem, hogy ha valaki tudja, hogy biztosan nem jön el erre az utolsó pótalkalomra, írja meg emailben (pataki@mit.bme.hu), hogy ne nyomtassak feleslegesen feladatsorokat! (Természetesen mindenkit arra biztatok, hogy jöjjön, szerezze meg az aláírást, majd utána szerezze meg a kreditet/vizsgajegyet!)
 

 

A zárthelyi (pótzárthelyi) eredményeket - mindenki a sajátját - a Tanszék hf-potrálján tudják megtekinteni azok, akik előtte elküldték a nevüket, Neptun-kódjukat email-címüket.

 

A 2018. október 2-i előadáson megbeszélt gyakorló feladatok (az utolsóra már nem maradt idő).

 

Zárthelyi információk

2018/2019 I.  (őszi) félévben a két zárthelyi időpontja - az első előadáson megbeszélteknek megfelelően:

Zh1:    2018. október 16. kedd 8:30-9:30. (Utána 15 perc szünet, majd folytatódik az előadás.) Nem a szokott (IE224) teremben, a helyszín: IE007.

Zh2:    2018. november 27. kedd 8:30-9:30. (Utána 15 perc szünet, majd folytatódik az előadás.) Nem a szokott (IE224) teremben, a helyszín később lesz meghirdetve.

 

A hivatalos kari honlapról másolva:

"A ZH-k pótlására a szorgalmi időszak utolsó hetében lesz lehetőség, az előadástól eltérő órarendi időpontban. A pótZH pótlása  a pótlási időszak első hetében egyetlen egy alkalommal a teljes félévi anyagból lehetséges."

Hallgatói kívánságra ennél korábbi oktatási héten is lehet a pótzh, közös megegyezéssel.

 

1. zárthelyi        2018 október 16 kedd (az előadás időpontjában) - 60 perces (kis) zárthelyi     helyszín: IE007 (ugyanaz az épület, mint az IE224, csak a földszinten, hátul)

A zh anyaga a félév eleje óta eddig leadott teljes anyag. FIGYELEM !!! az idei év eltérő időbeosztása miatt (máskor kezdődött, máskor voltak a szünetek) az első zárthalyi anyaga nem feltétlenül teljesen azonos a régebbi években írt akkori első zh anyaggal !!!

A SAJÁT EREDMÉNYÉT mindenki az MIT HF-portálon tekintheti meg! Ehhez előzetesen regisztrálni kell a hf-prtálra, az előadáson ismertetett adatok megadása után.

 

2. zárthelyi       2018 november 27 kedd (az előadás időpontjában) - 60 perces (kis) zárthelyi

helye: később kerül meghirdetésre

A zh anyaga az első kiszh óta eddig leadott teljes anyag (az október9-i előadás anyaga is!).  FIGYELEM !!! az idei év eltérő időbeosztása miatt (máskor kezdődött, máskor voltak a szünetek) az első zárthalyi anyaga nem feltétlenül teljesen azonos az összes régebbi félévben az akkori első zh anyaggal !!!

                        A SAJÁT EREDMÉNYÉT mindenki az MIT HF-portálon tekintheti meg!

1. zárthelyi pótlása      2018. ????    ?? () XX:YY-tól az TTT teremben. A pótzh anyaga megegyezik a megírt első kiszh anyagával. El lehet jönni javítani olyanoknakis, akiknek megfelelt szinten megvolt az első kiszh-juk, de nem elégedettek a pontszámmal. Az ilyen javítást akarók előre jelentkezzenek emailben, és legyenek tisztában azzal, hogy rontani is lehet!

2. zárthelyi pótlása      a HH héten az előadástól eltérő időpontban. Amennyiben az érdekeltek kérik, korábbi idpontra hozható.

Az 1. és 2. zárthelyi pótpótlása      akiknek az első időpontban és a pótlásnál sem sikerült megfelelt szinten megírni valamelyik zh-t, a december 21-én még egy pótlási lehetőséget kapnak. (Az első vizsgával azonos időpontban.)  Ez a pót-pótlás már a teljes félévi anyagból történik, azonos lesz a pót-pót zh azoknak is, akiknek az első, azoknak is, akiknek a második zh-ja sikertelen.

 

**************************************************************************************************************************************************************

Régebbi gyakorló feldatok.

 

Első zh A variáns (2015)

Első zh pótlási alkalom: feladatsor (2015. november 4)

Első zh A variáns (2014)

Első zh B variáns

Első zh C variáns

Javított kiadás! (a 2014. évi 2. zh. - 2014.dec.2. - 5. feladat megoldásánál rossz volt az összefüggés, bár
a végén jól volt kiszámítva. A C01 - C10 fel volt cserélve az összefüggésben.)

Gyakorló feladatok a 2013 második zárthelyire

Egy magyarázat  + egyszerű gyakorló feladat megoldással  - javított kiadás (2014.nov.14.)

A 10. gyakorló feladat megoldása

Még 2-3 gyakorló feladat, egyik megoldással

Gyakorló feladatok 2012.okt.16.

Gyakorló feladatok 2011. október 3

Gyakorló feladatok második adag (2011. október 7.)

Az első zárthelyi (2011. okt. 11.) feladatsora.

Az első zárthelyi pótlási alkalmának (2011. nov.8.)  feladatsora.

Gyakorló feladatok (2011. október 31.)

A második zárthelyi (2011.nov.15.) feladatsora.

A második zh. pótlási alkalmának (nov.29.) feladatsora.

Tavalyi (2011 ősz) első vizsga feladatsora

Tavalyi (2011 ősz) második vizsgasor feladatsora

Múlt féléves (2012 tavasz) vizsgakurzus vizsgasorának feladatsora. (A vizsgasorok közt persze lehetnek átfedések.)

Pótzárthelyi 2012. december 6. csütörtök (Dobos Valéria)

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató