Változások a tárgy oktatásával kapcsolatban

Röviden szeretném összefoglalni az Integrációs és ellenőrzési technikák (VIMIAC04) tárggyal kapcsolatos tudnivalókat a távoktatásra átállással kapcsolatban:

  1. Az előadások élő csatornán meg lesznek tartva, az egyes előadásokat rögzítjük és ezek az elhangzás után visszanézhetők lesznek.
    A március 23-i előadás ezen a linken érhető el : Join Microsoft Teams Meeting
  2. A gyakorlatokat online, a kari felhőben elérhető virtuális gépen kell elvégezni, a gyakorlatok elvégzését ellenőrző kérdések és feladatok megoldásával kell igazolni. A gyakorlatot bármikor előzetesen is el  lehet végezni és a beadandó megoldást határidőre fel kell tölteni.
    A következő gyakorlathoz (3. gyakorlat: Ontológiák alkalmazása) a gyakorlat leírásán kívül részletes útmutatót és rövid bevezető videót fogunk feltenni március 25-én. A 3. gyakorlatot március 29-e éjfélig kell elvégezni. A gyakorlat időpontjában, tehát március 27-e pénteken 8-2-ig online konzultációt fogunk biztosítani.
  3.  A zárthelyi féléves követelményt egy új házi feladat fogja kiváltani, amelyet a gyakorlaton használt virtuális gép segítségével tudnak majd megoldani. A házi feladat részletes leírása március 31-ig fog megjelenni a tárgy honlapján és az oktatáshoz használt egyéb csatornákon. A félév során mindkét házi feladat értékelve lesz és a vizsgajegybe beszámító pontokat ez alapján számítjuk majd.
  4. A vizsgával kapcsolatban később születik javaslat.
  5. Akinek közérdekű kérdése van az a tárgy Teams csatornáján ezeket tegye fel és igyekszünk minél hamarabb válaszolni.
© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató