Vizsga terembeosztás (2015.01.27.)

A 2015. január 27-i Digitális technika (VIMIAA01) vizsga terembeosztása névsor szerint a következő:

Q-I terem: A - Zs, a német kurzus hallgatói és VIMIA111 (Digitális technika 2) keresztfélév
 

  1. Kérjük a névsor szerint kijelölt termekben reggel 8 órára jelenjenek meg. A vizsgát legkésőbb 8:15-kor elkezdjük, késői érkezéssel ne zavarjuk mások munkáját.
  2. Mindenki rendelkezzen a személyi azonosításhoz szükséges érvényes dokumentummal (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél, diákigazolvány). Ezt készítse ki az asztalra a könnyebb ellenőrzés érdekében.
  3. A vizsga ideje 100 perc, a mintavizsga példáihoz hasonlóan az E ellenőrző kérdésekből, és F1, F2, F3 feladatokból áll. A vizsgalap 75 pontos, ennek 40%-át, azaz 30 pontot el kell érni a félév sikeres teljesítéséhez. A vizsgáért kapott pontszám kiegészül a félévi munka során szerzett 10-25 ponttal és az Extra feladatok megoldásáért kapott pontokkal.
  4. A vizsgán használható a MiniRISC IDE-ben elérhető kétoldalas utasításkészlet és periféria címtáblázat. Ezt kinyomtatva mindenki hozza magával, nem része a vizsgalapnak.
  5. A vizsgára hozzon magával mindenki 4-5 darab A4-es üres lapot a feladatok kidolgozásához (összetűzni nem kell). A vizsgán használható toll, ceruza, radír. Egyéb segédeszköz a kinyomtatott utasításkészlet táblázatot kivéve nem szükséges és nem is engedélyezett.
  6. A vizsgán önálló munkát várunk, mindenki ennek megfelelően készüljön fel.
  7. A munkát korábban befejezők a feladatlap beadása után elmehetnek. Az utolsó 5 percben már mindenki maradjon a helyén, amíg a vizsga végén az összes vizsgalapot összeszedjük és a létszám szerint ellenőrizzük.
  8. Eredményhirdetés a tárgy honlapján, a vizsga napján 16 óra körül. Megtekintés is várhatóan 16 órától, az IE321 teremben. Várakozó hallgatók hiányában a megtekintési alkalmat befejezettnek tekintjük. Kivételes esetben biztosítjuk a vizsgadolgozatok megtekintését a vizsgát követő napon, 10:00-10:30-ig, az IE329 teremben.
  9. A vizsgák előtti napokon, 14:00-tól az IB026 teremben évfolyamszintű konzultációt tartunk. A gyakorlatvezetők ez mellett hirdethetnek egyéni konzultációkat is.

Sikeres munkát kívánunk!

Fehér Béla

 

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató