Új címeket adományozott az egyetem Szenátusa

„Egyetemi Ifjúságért” („Pro Juventute Universitatis”) díjat az Egyetemi Hallgatói Képviselet javaslatára adományozza a Szenátus olyanoknak, akik hosszabb időn keresztül kiemelkedő tevékenységet végeztek a műegyetemi hallgatók érdekében.

Idén Péceli Gábor is átvette az elismerést:

Péceli Gábor, a Villamosmérnöki és Informatikai Kar Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszékének egyetemi tanára, egyetemünk volt rektora, 2008 és 2015 között az Egyetem rektoraként végzett áldozatos munkája, valamint a hallgatói vezetőkkel való kiváló együttműködése egy sikeresen működő felsőoktatási intézményhez vezetett. A hallgatók érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége példaértékű minden egyetemi polgár számára. Rektori Hivatala nagymértékben hozzájárult az Egyetem stabilitásának és hírnevének megőrzéséhez. A hallgatókkal és a hallgatói mozgalommal való partneri kapcsolata kiemeli az egyetemi vezetők sorából.

"Önök eredményes tudományos kutató, alkotó és szakirodalmi tevékenységüket, továbbá tananyagformáló és -átadó előadókészségüket a magyar és idegen nyelven nyilvános eljárás keretében bizonyították. Ezért Egyetemünk Habilitációs Bizottsága Önkönek habilitációt ítélt oda" - fogalmazott Józsa János rektor. Tanszékünkről Sujbert László vette át a habilitációs oklevelet. (A jelfeldolgozás és az aktív zajcsökkentés területén végzett kutatások)

GRATULÁLUNK!

A teljes cikk itt olvasható:

http://www.bme.hu/hire/20170529/Iden_uj_cimeket_is_adomanyozott_a_BME_Szenatusa

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató