Kreditszámcsökkenés miatti helyzet

Tantárgy(ak): 
Mesterséges intelligencia

A 2017 szeptemberétől életbe lépő BSc tantervekben a tárgy 4 kreditesről 3 kreditesre változott (változatlan előadási óraszám mellett). A kari honlapon található információ VIK ⇒ Hallgatóknak ⇒ Alapképzés ⇒ Mérnökinformatikus alapszak ⇒ BSc tantervek átmenetének szabályai (2017) :

https://www.vik.bme.hu/document/1302/original/BSc tanterv Átmenet (2017).pdf

Ez alapján:

- a 4 kredites (VIMIAC00) változat többé nem indul, akinek e miatt kredithiánya keletkezik, szabadon választható tárggyal szerezheti meg a hiányzó krediteket,

- akinek a régebbi (VIMIA313) tárgyból (5 kredites, vizsgás) megvan az aláírása, az jöhet a meghirdetett vizsgakurzusra.

Tehát akinek nincs VIMIA313 aláírása, illetve nem szerzett jegyet a VIMAC00 tárgyból, az csak az új (2017 szeptemberében induló) VIMIAC10-et veheti fel.

A VIMIAC10 - a kreditszámcsökkentés értelemszerű figyelembevételével - jellegében, anyagában az előző tanévben meghirdetett VIMIAC00 tárgyhoz hasonló követelményekkel fog futni.

A félreértések elkerülése érdekében: a kreditszámcsökkenés miatt a tárgy (a zh, a hf-ek) anyaga, kimérete is változik, ezért az elmúlt félévekben megszerzett zh- és hf-pontszámokat nem vesszük figyelembe, azokat a szokásos módon teljesíteni kell.

Pataki Béla

© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató