Követelmények

 

Kéthetente „kis” gyakorlati feladatot kell megoldani és 10 napon belüli határidőre benyújtani.
 
A félév során 8. héten egy „nagy” átfogó házi feladatot adunk ki, amelyet a félév végéig kell benyújtani.
 

A távoktatás miatt a zárthelyi dolgozat kiváltása háromféleképpen történhet, amit kérem 2020 április 30-ig itt jelezzetek.

A ZH kiváltásának egyik módja egy szócikk készítése (lehetőség szerint az MI Almanach számára) egy demoval kiegészítve. A demo ajánlottan egy programozási környezet bemutatása egy colab formájában, amely pontosan követi, de funkcionálisan legalábbis fedi a pomegranate könyvtárhoz kiadott colab környezet lépéseit és az abban használt ADAS modellt használja. Ajánlott programozási környezetek a következőek: pyBBN, pgmpy, libpgm, PyMC3, illetve a BUGS, PRISM, Stan. 
 
További részletek a nagy házifeladat leírásában itt és előadásában itt érhető el. 
 
Témaválasztás jelölése itt
 
A félévközi jegy megszerzésének a feltétele a 6 kis feladatból legalább négynek és a nagy házi feladatnak határidőre, elfogadható szinten történő beadása és a zárthelyi elfogadható szinten történő teljesítése.
 
A félévvégi jegy a félévközi kisfeladatok jegyei (30%), a nagy házi feladat jegye (30%) és a zárthelyi jegyének (40%) alapján kerül megállapításra.
 
A kis feladatok "tömeges" pótlása nem lehetséges, maximum 2 kis házi feladat pótolható. A nagy házi feladat és a zárthelyi a pótlási héten pótolható, illetve a távoktatás miatti rendelkezés szerint:

 

"A sikertelen vagy nem teljesített évközi tanulmányi cselekmények ismétlésére,

javítására, pótlására a tanulmányi teljesítményértékelési tervben meghatározott

lehetőségeken túl, még további egy, díjmentes lehetőséget kell biztosítani a

vizsgaidőszak tizedik napjáig [PA:június 12]."

 

Tehát a ZH esetében a választott módon való teljesítés június 12-ig lehetséges, azaz beadások végső határideje, illetve egy extra szóbeli lehetőség dátuma június 12-e.

 
 
A pótlási héten beadott házi feladatok és a ZH pótlására szolgáló házi feladatok javításának eredményei várhatóan június 3-án lesznek elérhetőek, az aktualizált eredményekkel.
 
Az esetlegesen június 12-ig beadott házi feladatok és a ZH pótlására szolgáló házi feladatok javításának eredményei várhatóan június 15-én lesznek elérhetőek, az aktualizált eredményekkel.
 
 
 
Konzultáció a gyakorlati feladatok esetében páratlan heteken a gyakorlat idejében kérhető.
© 2010-2024 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató