Vizsga

A vizsgák szóbeli jellegűek, érvényes szabályozások értelmében jelenléti formában lesznek lebonyolítva. Ettől való eltérést járványügyi helyzet indokolhatja (mindkét oldalról), melyről a másik felet legalább 24 órával a vizsga kezdete előtt kell értesíteni.  A vizsga elején egy kisfeladatot kell megoldani, mely nem beugró jellegű, nincs szűrési funkciója, de befolyásolja a megszerezhető érdemjegyet. A vizsgára való felkészülésének a monitorozását segíteni hivatott ellenőrző kérdéssor innen tölthető le. Jelenléti vizsgáztatás esetén érvényben lévő tételsor innen tölthető le.

Távolléti vizsga esetén a vizsgáztatás az MS Teams-ben történik. Ilyen esetben a tételsort nem használjuk, a tananyag átfogó ismeretét felmérni hivatott szóbeli beszélgetés alapján születik az érdemjegy, viszont a kisfeladat ebben az esetben is a vizsga részét képezi. A beszélgetés során a vizsgázó köteles magáról webkameraképet streamelni, illetve kérhető a képernyőjének megosztására is.

A vizsga folyamán szabadon használható 1 db, saját kézzel megírt A4-es lap, melyre érdemes a tárgy anyagában megjelent formális összefüggéseket kiírni.

Vizsga alkalmak (21/22/1. félév): '21.12.21 10:15-ös kezdéssel, '22.01.07., '21.01.14., '21.01.21. 10:15-ös kezdéssel

Sikeres felkészülést kívánok!

 

© 2010-2022 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató