Korszerű autóipari termékek és fejlesztési módszereik

Tárgyfelelős

A munkatárs fényképe
adjunktus
Szoba: IE415
Tel.:
+36 1 463-3585
Email: renczes (*) mit * bme * hu

Hirdetmények

Tartalomátvétel

Bevezetés

Az előadásokat a továbbiakban a Skype for Business segítségével tartjuk.

Tudnivalók:

Skype for Business / Skype Vállalati verzió csatlakozás (ha le van töltve az alkalmazás, akkor automatikusan oda fog irányítani a link) Ha nincs letöltve, nem probléma, úgy is lehet csatlakozni a webes alkalmazáson keresztül.

  • Kattints a Csatlakozás a Skype meetinghez linkre! Ezután a böngészőben megnyitja a webes alkalmazást. Skype for Business – ’Sign in’ / Bejelentkezés.
  • Csatlakozás vendégként opció / ’Join as a guest’ (itt be kell írni egy nevet) lehet, hogy email címet is kér pluszban még a bejelentkezéshez, de regisztrációra nincs szükség.
  • Belépés - Lehetséges, hogy először a váróterembe enged csak be – ebben az esetben az előadó fog beengedni a hívásba.
  • A mikrofonokat kérem halkítsa le mindenki! Ha kérdés van, akkor a chat ablakban célszerű feltenni.
  • Kérjük az előadásokról felvételek ne készüljenek! Köszönjük!

 

A tantárgy célja megismertetni a hallgatókkal a korszerű autóipari termékeket, valamint a fejlesztés során felhasznált eszközöket, alkalmazott módszertanokat. A hallgatók megismerkedhetnek az autóvezetést segítő és nagy megbízhatóságú fontosabb autóipari elektronikai rendszerekkel, elektromos és elektromechanikus kiegészítő berendezésekkel, szenzorokkal, információs és egyéb elektronikus eszközökkel. Megismerhetik a termékfejlesztés korszerű eljárásait, az autóipari biztonságkritikus rendszerek fejlesztésének módszereit, a kapcsolódó szerepköröket és elvárásokat. Az előadásokat a Robert Bosch Kft. budapesti fejlesztőközpontjának munkatársai tartják.

© 2010-2021 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató