Laborgyakorlatok

Kedves Kollégák,

Az ARM Cortex magú mikrovezérlők VIMIAV07 is távoktatási formában lesz megtartva. A Microsoft Teams-en létrejött az ARM Cortex magú mikrovezérlők VIMIAV07HU csoport, aminek remélhetően már mindannyian tagjai vagytok. A tárgy előadásai a normál órarendi időpontban lesznek megtartva, azaz Kedd 12:15 –től kezdődően Teams meetingként. Erről a Teams-en keresztül értesítést is küldtünk. A gyakorlatok szintén az órarendi időpontban csütörtök 12:15-től lesznek megtartva a Team-en keresztül. Mivel a gyakorlatok hardware-es gyakorlatok, és a sajnálatos leállás elött nem volt módomban kiosztani a kártyákat, ezért inkább demonstrációs gyakorlatok lesznek. Természetesen akinek módjában áll saját kártyát használni, vagy még jobb beszerezni a tárgyban használt STM32F429I-DISC1  kártyát, azok aktívan is követhetik a gyakorlatokat (ezt természetesen nem tehetjük kötelezővé).

Természetesen mind az előadások, mind a gyakorlatok anyaga megtalálható lesz a honlapon is.

A házi feladatokon és a vizsgákon jelenleg nem tervezünk változtatást. Ezek még időben messze vannak, de természetesen amennyiben a napról napra változó helyzet megköveteli itt is mindenkinek megfelelő megoldást fogunk találni.

Minta a beszerezhetőséghez:

 https://hu.farnell.com/stmicroelectronics/stm32f429i-disc1/dev-board-advanced-line-mcu/dp/2506924?scope=partnumberlookahead&ost=STM32F429I-DISC1&searchref=searchlookahead&exaMfpn=true&ddkey=https%3Ahu-HU%2FElement14_Hungary%2Fw%2Fsearch

Jó egészséget, és a lehetőségekhez képest eredményes tanulást kívánok:

Scherer Balázs

 

© 2010-2021 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató