Kedvezmények

Azok számára, akik korábban sikeresen elvégezték a VIMIAB00 kódú Operációs rendszerek tantárgy Windows és Linux laborjait, az alábbi kedvezményeket adjuk.

Esetek:

a) A hallgató nem veszi igénybe a kedvezményt, a szokásos módon leméri a Windows és Linux méréseket. Az itt szerzett beugró jegyei lesznek érvényesek, a mérések végén be kell adni a mérésvezető által elfogadott jegyzőkönyveket.

b) A hallgató  igénybe veszi a kedvezményt, nem jön el a Windows és/vagy Linux mérésre, a beugró jegyeit átvesszük az Opre tárgyból (megfelelt 4, kiválóan megfelelt 5). Ez akkor javasolt, ha a hallgató biztos a tudásában, és a mérőtársa is hasonló cipőben jár, de legalábbis nem gond számára, ha egyedül kell  mérnie.

c) A hallgató  igénybe veszi a kedvezményt, de gyakorlásképpen eljön az ütemezés szerinti Windows és/vagy Linux mérésre: ekkor nem kell beugrót írnia, a jegy az Opréból kerül átkonvertálásra (megfelelt 4, kiválóan megfelelt 5). A mérés végén nem kell jegyzőkönyvet beadnia.

FIGYELEM! Ellenőrző mérés: minden hallgató számára kötelező. Akik igénybe vették a kedvezményeket, azok is ugyanolyan Windows és Linux gyakorlati feladatokat kapnak, mintha rendesen elvégezték volna a "Mérés laboratórium 4" Windows és Linux méréseit. Senki nem hivatkozhat arra, hogy esetleg Opréból nem voltak ilyen feladatok.

© 2010-2024 BME MIT