A vimia219 és a vimiab00 tantárgyak megfeleltetése

Az új tantárgyban (vimiab00) elismerjük a régi tantárgyban (vimia219) szerzett aláírásokat. Azonban mindenkinek felhívjuk a figyelmét arra, hogy az új tantárgy tananyaga és a vizsga rendje bizonyos mértékig eltér a régitől, ezért ha régi aláírásukkal az új tantárgyban szeretnének vizsgázni, akkor nézzék át a változásokat!

Az új tantárgy vizsgainformációi.

Mit tegyek, ha van vimia219 aláírásom, és csak vizsgázni szeretnék?

Frissítés (2016. 02. 26): az DH új tájékoztatása szerint ezen hallgatók a régi tárgykód vizsgakurzusára kerülnek felvételre.

Mi a teendő, ha régi BSc képzésre járok, és nincs aláírásom?

Ebben az esetben az új tantárgy követelményeit kell teljesítenie (ez a kari megfeleltetés a régi és az új BSc képzések tantárgyai között). Emellett a mérés labor 4 tantárgyat is el kell végeznie (még a régi képzésben). Mivel az új operációs rendszerek tantárgyban laborgyakorlatokat is teljesítenie kell, ezért a mérés labor 4 tantárgyban a Windows és Linux mérések alól felmentést kérhet.

Szeretnék lemondani a régi aláírásomról, és az új tantárgyi követelményeket teljesíteném

A TVSZ 14. § (4) bekezdése szerint érvényes aláírásáról a hallgató nem mondhat le, így a félévközi követelmények ismételt teljesítésére nincs lehetősége. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy korábbi félévben írt sikeres ZH nem javítható. A laborokon való részvételt nem korlátozzuk: ha valakit érdekelnek az új laborfoglalkozások, igyekszünk neki a félév során helyet biztosítani. Ebben az esetben vegyen fel egy "rendes" laborkurzust.

© 2010-2024 BME MIT