Feladatok

Ez a honlap elavult. Kérlek, keresd fel a vimiac07 tantárgykódú honlapot! 

Laboratórium 2

A házi feladatokat kézzel írott formában várjuk! Amennyiben hosszabb programkód is tartozik a feladathoz, ott a program lehet nyomtatott formájú, a szöveges értékeléseket kérjük kézzel írni.

Minden méréshez végezze el a mérési útmutatóban található felkészülési feladatokat!

Az első héten a 2-es számú mérésből nincs számonkérés, de az útmutatót kötelező elolvasni! Amennyiben a mérést vezető oktató azt tapasztalja, hogy a hallgató nem készült a mérésre, úgy a mérés megismétlésére kötelezheti a hallgatót.

Az 1. és 3. mérésből házi nincs, de beugró van. Amennyiben a mérést vezető oktató azt tapasztalja, hogy a hallgató nem készült a mérésre, úgy a mérés megismétlésére kötelezheti a hallgatót.

A 4-11 méréseknél beugró és személyre szabott házifeladatok is vannak.

Ha valakinek a házi feladata nagyfokú egyezést mutat valamilyen nyilvános kész megoldással, akkor az érintett hallgató nem végezheti el a mérést! Még ha ötletszerzés céljából meg is nézitek ezeket a nyilvános megoldásokat, akkor is a saját házi feladatot már önállóan kell megoldani, így biztosítható, hogy ne legyen nagyfokú egyezés.

A mérőpároknak is egyedileg kell megoldani a házi feladatot. A mérőpárok közötti kommunikáció természetesen elképzelhető, de a feladatot egyénileg kell megoldani, és nem csoportosan.

Személyre szabott házi feladatok letöltése a 4. sz. méréstől   (Kérjük a fedlapot kinyomtatva, aláírva beadni a megoldással együtt.)

Kérem, hogy ha valaki előre letölti, akkor is a mérést megelőzően ellenőrizze, hogy nincsen-e változás (nem várható, de már előfordult, hogy volt változás).

 

© 2010-2021 BME MIT | Hibajelentés | Használati útmutató