Hallgatóink sikere a PP pályázatán

Hallgatóink nyerték el az idei évi Pro Progressio Alapítvány által kiírt, VIK-es hallgatóknak szóló szakdolgozat és diplomaterv pályázatot. A Pro Progressio pályázat célja olyan tehetséges fiatalok díjazása és további kutató munkájuk ösztöndíjjal való segítése, akik az ipar műszaki fejlesztését elősegítő, innovatív, újszerű, saját ötletet is tartalmazó szakdolgozatot vagy diplomamunkát készítettek.

A szakdolgozat pályázaton Sallai Gyula "Verifikációs fordító fejlesztése C programokhoz" címú munkáját díjazták (konzulense Tóth Tamás). A szakdolgozat előzménye a 2016 évi TDK konferencián is bemutatásra került, ahol első helyezést ért, továbbá Gyula munkájával a 2017. évi OTDK konferencián második helyezést ért el.

A diplomaterv pályázaton Farkas Rebeka Krisztina "Időzített rendszerek CEGAR alapú analízise" című munkája nyert (konzulensei Vörös András és Hajdu Ákos). Farkas Rebeka a 2016. évi TDK konferencián bemutatta a munkájának előzményét, ahol első helyezést ért el, továbbá Rebeka munkájával a 2017. évi OTDK konferencián 3. helyezést ért el. A diplomatervezés során megkezdett kutatói munkát doktoranduszként is folytatja.

Munkájuk során mindketten a tanszéken fejlesztett Theta analízis keretrendszert egészítették ki új algoritmusokkal.

Gratulálunk hallgatóinknak!

© 2010-2024 BME MIT