Publikációk és nyilvános megjelenések

A laboratórium fontosnak tartja, hogy nem csak a tudományos, hanem a hazai és nemzetközi szakmai és ismeretterjesztés területén is megjelenjen.

Nyilvános megjelenéseink:

  • dr. Kovácsházy Tamás "Kiber-fizikai rendszerek és lehetséges vasúti alkalmazásaik" címmel előadás tartott a  Rolling-NET Congress 2016 rendezvényen (2016. 10. 18-19., Budapest, Magyarország)
  • Scherer Balázs "Teszt automatizálás oktatása a BME Méréstechnika és Információs Rendszerek tanszékén" címmel előadást tartott a National Instruments NI Days 2016 rendezvényen (2016. 10. 04., Budapest, Magyarország)
  • dr. Kovácsházy Tamás és Naszály Gábor interjút adott a Silicon Labs Community-nek az Operációs Rendszerek tárgy Beágyazott operációs rendszerek laborjának kidolgozásával kapcsolatban és a szerzett tapasztalatokkal kapcsolatban, amely a Silicon Labs EFM32™ Giant Gecko Starter Kit-et használja platformként
  • dr. Kovácsházy Tamás "Kiber-fizikai rendszerek az iparban és az otthonokban // Cyber-Physical Systems in the Industry and in Homes " címmel előadást tartott a Smart 2016 konferencián (2016. 05. 23., Budapest, Magyarország)
  • Interjú dr. Kovácsházy Tamással az TechMonitor M2M-ben "Még nem vagyunk teljesen felkészülve az ipari IoT kihívásaira" címmel (2015. 11. 17.)
  • dr. Kovácsházy Tamás "Ipari IoT műszaki alapjai, kihívásai és jövője technológiai szempontból" címmel előadást tartott az IoT a Gyártás Optimalizálásáért Konferencián (2015. 11. 11., Budapest, Magyarország)
  • dr. Kovácsházy Tamás "Kiber-fizikai rendszerek jelentősége az Ipar 4.0 trendben" címmel előadást tartott az Infótér 2015 konferencián (2015. 11. 05-06., Balatonfüred, Magyarország)
  • dr. Kovácsházy Tamás "Az Ipari Internet of Things technológiák jelene és jövője járműipari rendszerekben, kihívások és megoldások" címmel előadás tartott a  Rolling-NET Congress rendezvényen (2015. 09. 29-30., Budapest, Magyarország)

A laboratórium tagjainak a publikációi megtekinthetők a BME Publikációs adatbázisban.

A csoport megjelenései, beleértve hallgatói prezentációk esetén használandó PowerPoint template innen letölthető, PDF-ben pedig itt érhető el. Céges munka esetén, ha a cégnek van hivatalos, kötelező prezentáció template-je, akkor az használható, de azon meg kell jelennie a tanszéki konzuelnsnek, a tanszék nevének, és a NESlab-nak is.

© 2010-2024 BME MIT